Laboratori 1

El primer va ser entendre, amb veïnes i veïns del Barri Trinitat Vella a Barcelona, les principals problemàtiques que afecten el seu entorn.

Laboratori 3

La pregunta triada per a recerca va ser: A quin nivell de contaminació de l’aire i soroll està exposat El Barri (i les veïnes i veïns) de Trinitat Vella? Després del procés de Ciència Ciutadana, en què utilitzem tubs de NOx i sensors digitals per a mesurar la contaminació de l’aire i el soroll en […]

Laboratori 5 def

I, què fem amb totes aquestes dades? Vegem què proposa la gent. Així que realitzem una Convocatòria oberta d’idees per a millorar la qualitat de vida del barri.

Laboratori 7 def

Després de sessions de socialització, ideació col·lectiva i planificació, les dues propostes van ser materialitzades en l’última etapa de producció i prototipatge col·laboratiu. Aquestes idees inicials després van ser transformades i enriquides amb les aportacions d’un grup divers de gent que es va unir al procés per a col·laborar en el disseny i desenvolupament de […]

Laboratori 9 def

Experimentar la possibilitat de materialitzar un fer en comú, en un ambient de col·laboració, confiança i autonomia dels grups va afavorir a més la riquesa dels prototips amb un objectiu comú.

Laboratori 11 def

Avui més que mai necessitem de la cooperació i el treball mutu per a pensar, crear i sostenir les ciutats del futur i garantir una Salut Planetària.

Laboratori 15 def

El Kit proporciona eines per a generar consciència sobre els efectes del nostre entorn en la salut, analitzant variables com les àrees verdes, el soroll i la mobilitat urbana, a més d’incentivar el dialogo i la participació a través d’intervencions en l’espai públic.